keskiviikko 14. maaliskuuta 2007

Eestaas siirreltyä

Koska tosiaan olen kiusannut neulovia ystäviäni näillä multaisilla jutuillani, lainaan neuleblogistani heti tänne pihan puolelle muistiin pari postaustani.

12.2.2007
"Ja vielä iloisia uutisia multaosastolta. Viimeviikolla näitä vastaheränneitä alkoi kurkistella kylppärin lämmössä. Tänä aamuna nostin pienokaiset olkkarin eteläikkunalle ja nyt odotellaan josko tänään helmikuun aurinko jaksaisi nousta hellimään pienokaisia."
 
 
5.2.2007
"Viikonloppuna ihailin keväistä auringonpaistetta viltin alla räkätautia potien. Kevään tulon huomaa meillä myös näistä pussukoista, joita alkaa meille salaperäisesti pikkuhiljaa ilmestyä. Samaan aikaan Ukkoväki alkaa sarkastisesti huomautella että "ai nyt se taas alkaa". Ne isommat pussukat eli kylvömullat hamstrasin jo pari viikkoa sitten koska tällä kylällä se oikeanmerkkinen loppuu aina kesken siitä ainoasta kaupasta joka sitä täällä myy. Sunnuntaina 28.1. pääsin tositoimiin: Keijunmekot ovat jo mullassa. Tosin siemenet ovat omia ja toissa syksyisiä joten nyt jännätään itävätkö vai pitääkö tilata pikana uudet siemenet. (Viime keväänä keijunmekot itivät niin hyvin että jakelin viidakostani taimia naapuriinkin kun en niitä raaski ikinä poiskaan heittää.)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti