tiistai 20. maaliskuuta 2007

Mörvelöiden kuningatar

Jaha. Mitäs tästä sitten sanois. On ollut valmiina jo pari viikkoa - lähinnä olen odotellut pettymyksen/järkytyksen lievittymistä ja miettinyt mitä sitten sanois tästä karvaisesta makkarankuoresta. Puhukoot kuvat puolestaan.
 
 
Joo, näin ihan ittekseen se on ihan ok. Alemmassa kuvassa laajakulma tekee toisesta helmasta liian pitkän. On se, ja vielä oikeemmin on toinenkin! Siis pidempi kuin takakappale. *Ruma sana*
 
Ja tässä esikuva ja "ohje". Toinen etukappale mallissa neulottu vaakaan, mä tein normaalisti molemmat. Ja kaulus mulla vain yksinkertainen.
J
a näin. Ongelman ydin on se että takin sisään pitää mahduttaa 15 kg enemmän kuin mahtuis. Taitaa olla porkkanan pureksintaa tiedossa, ei olis pahitteeksi muutenkaan näin bikinikauden lähestyessä.
 
 
TeddytakkiMalli: Moda 1/2006, malli nro 17
Lanka: Hieman reilu kilo Novitan Teddyä
Puikot: 5 bambupyöröt
Muuta: Sävelletty, leveyteen lisätty silmukoita, kaulus yksinkertainen, molemmat etukappaleet tehty "normaalisti" (mallissa toinen neulottu vaakaan.)
Moka: etukappaleet pidemmät kuin takakpl.
Joku kiinnitysjutska pitäis keksiä, 1-3 isoa nappia virkatuilla lenksuilla, nauhat tms.
 
Huihai. Hautaan mörvelön kaappiin ja keskityn tähän. Eräänlainen "vapaaneulontatyö", sillä ohjeita ei ole, vain tiheyden laskin etukäteen. Olen suunnitellut sitä jo syksystä asti ja hyvällä alulla on. Loppuratkaisu on vielä itselläkin hieman hämärän peitossa, riippuu langan riittävyydestä. Kunhan valmistuu, kerron mitä siitä tuli. Saa toki arvaillakin. : )
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti