maanantai 14. huhtikuuta 2008

Puupään kevätsukat

Ekaks. Sori kun blogilista vilkuttaa yhtenään tänne päivityksiä. Yhden ainoan kerran olen käynyt julkaisemassa laatikot uudelleen, muuten olleet haamuja.
Mulla on ihan mahdottoman huono kielipää. Ei sillä että olisin edes niin kauheesti opiskellutkaan, mutta se vähäinenkin on mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos - eikä mitään tartu siinä siinä välissä muistiin. Neuleblogit pullistelee jos vaikka mitä hienoja ulkomaankielillä neulottuja neuleita ja alkuun ohitin ne "mahdottomana minulle". Jäi tietysti kaivelemaan. Niin mallit kuin taidottomuuskin.
 
Otin sitten ja jonotin Ralvelryyn. Päätin että tämä tyttö oppii ne termit. Tulostin Marjutin sanaston kaveriksi ja etsin suht simppelin sukkamallin. Famu lahjoi syksyllä blogisynttäriarvonnassaan minua tuolla langalla ja alkuun koin langan värin aika vieraaksi itselleni. Nyt huomasin sen tilaisuuden tulleen kun ostin uudet kengät. Saanen siis esitellä ekat englanninksi neulotut sukkani kera uusien herkkunamikevätpoponi:


 
Socks of Kindness by ChawneMalli: Chawne
Koko: oma, n. 37
Lanka: Austermann Stepp (Famun lahjuksia syksyltä)
Puikot: 2,5 bambut
Jotain muutakin on vauva-työ-akselin välissä jopa saatu valmiiksi, ainaskin nämä yhdet hahtuvapökät. (Harmi kun näiden käyttäjä nukkuu just päikkäreitä, ois ollu vauvakuva kivempi.)
 
 
VillavaippahousutMalli: Fern&Faerien ohje
Koko: 0-6 kk
Lanka: Pirtin Kehräämön hahtuva
Puikot: 3,5 bambut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti