tiistai 27. tammikuuta 2009

Valoa kohti

Pahin pimeys on selätetty ja päivät pitenee hitaasti mutta varmasti. Viimeisin viikko on vietetty perheen kesken "laatuaikaa": siskonpetissä pötkötellen ja nuhakuumetta potien. Onneksi on ollut hyvää seuraa :)

Särkylääkkeen lisäksi vointia on voidellut erityisen mieleinen teos, Mari Mörö: Melkein kaikki itää,
Kirjapaja 2007. 183 s.
Mikä mahtava multapeukalon lukunautinto! Herättelee niin oivallisesti alkavaan kauteen ja inspiroi taas vaikka mihin. Suosittelen lämpimästi. Mörö on kirjoittanut muitakin puutarha-aiheisia kirjoja, seuraavaksi niitä metsästämään kirjastosta.
Äsken napsuttelin myös kevään ensimmäisen siementilauksen, tällä kertaa Isoäidin Kasveille. Pariin vuoteen en ole siemeniä tilannutkaan, ostanut paikallisista myymälöistä. Nyt taas innostuin kun halusin uudenvärisiä pelargonian sieminiä. Niillä alkaakin olla jo kiire multaan.
Tulevana keväänä Silmukatin pihalla todennäköisesti (jos lompakko sen sallii) tehdään isompia maansiirtotöitä. Viimekesäisten puunkaatoprojektin jäljiltä tontin itäreunaan on tarkoitus tasoitella, pengertää ja alustaa uutta oleskelupihaa. Joten puuhaa riittää.
(OHO: Hämmästuin muuten todenteolla kävijälaskurin lukemia kun tänne pari päivää sitten eksyin. Niin harvoin mitään kirjoittelen ja olin jo laittamassa jossain vaiheessa koko blogia jäähylle.. Kyllä täällä aika moni on käynyt kun laskuriin oli ilmestynyt toista tuhatta uutta käyntiä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti