maanantai 27. heinäkuuta 2009

Tattaraa!

Lomat on lusittu ja kotiin palattu reissuilta. Terveisiä lapsuudenmaisemistani Ylä-Savosta. Kolusin paikallisia lankakauppoja pitkien vitosen pyöröjen perässä muttei niin pitkiä taideta edes valmistaa jollaiset tarvitsisin.
Ennen Savon reissua Lankaliiga hurautti kesäretkelle Tapsan kauppaan. Retki oli ratkiriemukas hyvässä seurassa, visa siellä vingahti ja pullea saalis on vaivihkaa kellarin uumeniin isäntäväeltä piilotettu.


Eilen vietimme ihanan, uuden leikkimökkimme tupaantuliaisia. Pihalla liiteli prinsessoja ja keijukaisia saippuakuplien keskellä. Onneksi lapsilla kesä ja loma jatkuu vielä pitkään, luvassa mm. yöretkiä leikkimökkiin! Lisää kuvia mökistä laitan pihablogini puolelle jahka ehditään siivota juhlasotkut. :)
Okei, asiaan. Kommenttilootassa odotti lomalta palaajaa huikea määrä arvontakuponkeja, wow! Mukana on monenmonta uutta kivaa blogituttavuutta, kivaa.


Random.orgin avittamana lukemaksi napsahti 42 ja.... se on laskujeni mukaan NeuleNirvanan Lettu! Onnea! Pientä pakettia täällä väsätään kasaan ja postitetaan lähiviikkoina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti