perjantai 10. toukokuuta 2013

Mansikkasorbettia


Myönnettäköön että puuvillaiset pitsineuleet ovat olleet aina mielestäni hieman kypsempien rouvahenkilöiden tyyliä. Nyt minulla kuitenkin on puuvillabambuista mansikkasorbettia puikoilla enkä malttaisi millään laskea käsistäni. Tätä on jotenkin käsittämättömän kiva neuloa! Ja mä aion pukeutua siihen kesällä. Kaikkea se tämä keski-ikä teettää. :D


Likkalapsi palasi tämänviikkoisesta käsityökoulusta näilla tuliaisilla.
Arvatkaa vaan oliko äidille mieluisa! <32 kommenttia:

 1. Herkun väristä lankaa ja mukava äitienpäivälahja :)

  VastaaPoista
 2. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista