perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ahdin tila shop-in-shop Silmu&Solmussa

Puodissa on taas myllätty. Ihana Jasmiina muutti saman katon alle, puodissa on nyt Ahdin tilan shop-in-shop!
Nyt löytyy Jasmiinan ompelemien tuotteiden lisäksi kaikenlaista muutakin kivaa lahja- ja tuliaspaketteihin

Kuva: Jasmiina/ Ahdin tila

Lukekaapa Jasmiinan muuttoraportti, meikäläinenkin siellä kuvissa vilahtaa badhairdayneen. :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huomenna launtaina 15.6. tapahtuu muutakin kivaa, puodin edustalla vietetään KIP-päivää klo 11-14!

Lankaliiga eli Tyrvään seudun neulojat järjestää kaikille avoimen KIP-tapahtuman Käsityöpuoti Silmu&Solmussa lauantaina 15.6. klo 11 - 14.

Sään salliessa neulomme ulkona puodin edustalla, osoitteessa Marttilankatu 16. Tervetuloa mukaan oman kutimen tai virkkaustyön kera!

Ei hätää, jos yhtään työtä ei ole vaiheessa, voit osallistua yhteisen käsityön tekemiseen. Jos et tohdi tarttua puikkoihin tai koukkuun niin tule ainakin tutustumaan keskeneräisten käsitöiden näyttelyymme ja nauttimaan kahvitarjoilusta. 
KIP (Knit In Public) tarkoittaa julkineulomisen päivää. Silloin käsityönystävät ympäri maailmaa kokoontuvat neulomaan julkisesti.
Lisätietoja maailmanlaajuisesta KIP-päivästä: http://wwkipday.com/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Meidän perheessä on tämä kesä alkanut hieman toisin kuin yleensä. Perheemme jälkikasvu on aina ollut melkein epänormaalin tervettä ja laastarilla on paikattu isoimmat haaverit. Nyt sitten onkin tutustuttu terveydenhuollon superosaamiseen perusteellisesti kun lapsista vanhin loukkaantui pari viikkoa sitten vakavasti.


Tällä hetkellä lapsi on jo kotona ja voi erinomaisesti, mutta kylläpä säikäytti. Suojelusenkeli oli onneksi mukana tapahtuneessa ja hoidosta huolehtivat terveydenhuollon huippuammattilaiset. Kiitos heille sekä läheisille ja ystäville kaikesta tuesta ja avusta. Olette korvaamattomia! <3

1 kommentti: